Returnering af varer

Returnering

Varereturnering.

Returneringsadressen er:

OnlineShoppen365

Møllelodden 4

2791 Dragør

 

Før du sender varer retur, så skal du huske at informere os på mail info@OS-365.dk, med følgende punkter udfyldt og beskrevet.

  • Fornavn og efternavn
  • Adresse, post nr. og by
  • Ordre eller faktura nr.
  • Type af returnering: Fortrydelsesret indenfor 14 dage / Reklamation / Efter aftale.
  • Årsag til returnering.
  • Ordre eller Faktura nr.
  • Originalemballagens stand ved returnering.
  • Varens stand ved returnering.
  • Reg. nr. og konto nr. til refundering af tilgodehavende.

 

RETURLABEL: Sender du retur fra en dansk adresse, så kan du for DKK 69,00 købe din returlabel her: OS-365 RETURLABEL

 

Før en evt. varereturnering bedes du kontakte OnlineShoppen365 og varereturneringen foregår til ovenstående adresse, og IKKE til en pakkeshop - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

 

Såfremt der er tale om en reklamation, som er berettiget, så refunderer vi naturligvis også dine fragtomkostninger.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse/faktura, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv. og besvarelse af ovenstående punkter.

 

Når alle returbetingelserne er opfyldt, så vil vi så snart vi har modtaget varerne retur, vil vi tilse at det tilgodehavende beløb refunderes indenfor 14 dage.

 

Fragtkosten for levering af ordren fratrækkes ikke ordrebeløbet, såfremt returneringsbetingelserne eller fortrydelsesretten ikke er overholdt, eller såfremt at pakken kommer retur pga. forkert adressemodtager (Husk at tjekke dine oplysninger før du afgiver din ordre).

 

Retur af pakke som ikke er afhentet i pakkeshop.

Hvis man som kunde ikke henter sin pakke i pakkeshoppen og den kommer retur til os, vil der blive pålagt et returgebyr på kr.49,-. Dette skyldes at vi som firma, skal betale fragtfirmaet for at de sender pakken retur til os.

Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til os eller på Møllelodden 4, 2791 Dragør, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Du skal selv betale for returnering af varen.

Returneringsadressen er:

OnlineShoppen365

Møllelodden 4

2791 Dragør

 

 

Tilbagebetaling af pengene

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger, men ikke selv returneringsomkostningen.

Hvis du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får du dog ikke merudgiften refunderet.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse.

Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret. 

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

 

OS-365.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

 

Læs mere under punktet forretningsbetingelser.