Om OnlineShoppen365

- et godt sted at handle.

 

Dansk onlinecenter med forskellige webshops.

 

Navnet OnlineShoppen365 kom til i juli/august 2017.

OnlineShoppen365 ApS blev oprindelig etableret som Health-On tilbage i 2011.

Målet er at sikre vores kunder en nem online adgang til forskellige produkter fra vores forskellige webshops.

 

Hos OnlineShoppen365 finder du i dag følgende shops, som alle er en integreret del af onlinecentret OnlineShoppen365.

Uanset i hvilken shop du handler, så modtager du kun én samlet faktura fra OnlineShoppen365, med kun én gang porto og ét samlet kundecenter for alle butikkerne, som har fokus på vores vigtigste vare - nemlig kundeservice.

__________________________________

PlejeShoppen365

Cremer til hudpleje, shampoo, prævention, inkontinens, hygiejne og mundpleje er blot nogle af de produktområder du finder i PlejeShoppen365

 

HjælpemiddelShoppen365

Mange har brug for forskellige hjælpemidler. F.eks. til køkkenet, entreen, eller andre steder, som en udendørs rollator, så finder du det i HjælpemiddelShoppen365

 

SygeplejeShoppen365

Med bandager, plastre, kompresser, sprøjter, kanyler og meget mere dækker SygeplejeShoppen365 det meste indenfor sygeplejeartikler

 

MedicinShoppen365

Som godkendt onlineforhandler af håndkøbslægemidler, kan du i MedicinShoppen365 bestille de mest almindelige mærker indenfor håndkøbsmedicin.

 

HelseShoppen365

Med et stort udvalg af kosttilskud og vitaminer, samt produkter som analysevægte, naturlægemidler og til lysbehandling, kan HelseShoppen365 med fordel byde sine kunder velkommen.

 

BeautyShoppen365

Leder du efter eyelinere, lipgloss, neglelak, pudder eller andre kosmetiske produkter så er BeautyShoppen365 den rigtige shop for dig.

 

TøjShoppen365

Dette er en relativ ny shop hos OS-365, og derfor kommer der hele tiden nye varer i shoppen. I TøjShoppen365 finder du allerede nu lækre løbestrømper til både ham og hende, for ikke at nævne bambustøj, uldsokker og på sigt meget mere.

 

VelværeShoppen365

Flere og flere forkæler sig selv og deres kære, og derfor er VelværeShoppen365 med varme-, uld- og massageprodukter måske et besøg værd.

 

MadShoppen365

Hjemmelavede ingredienser giver god smag, og i MadShoppen365 finder du bl.a. te, krydderier, sennep, chips, nødder og meget mere.

 

BørneShoppen365

Leg, sport og spil er alt sammen med til at forbedre motorikken, indlæringsevnen og børns udvikling generelt. I BørneShoppen365 finder du forskellige produkter til både store og små børn.

 

MotionShoppen365

Er du tit ude og løbe, i træningscentret, på boldbanen eller andre steder og motionerer? Så kan MotionShoppen365 måske hjælpe med et puls ur, en skridttæller, træningsmåtter, træningsreb og meget mere

 

ErotikShoppen365

Har du brug for spænding, intimt legetøj eller intime plejeprodukter, så kan du med ro i sindet besøge ErotikShoppen365

__________________________________

Forretningsbeskrivelse.

OnlineShoppen365 ApS er et internetbaseret handelsfirma. Vores vision er at sikre medborgerne i Skandinavien en nem adgang til forskellige produkter indenfor pleje, velvære, motion, helse, medicin, hjælpemidler, sygeplejeartikler, helse, sundhed, beauty, velvære, erotik, tøj, ernæring og meget mere.

Sammen med kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, vil vi yde den bedst mulige kundeservice overfor vores kunder, og derved også at kunne hjælpe den enkelte på en sorber og diskret måde.

CVR: 35406980

 

Her bor vi.

OnlineShoppen365

Møllelodden 4

2791 Dragør

 

 

 

 

Trustpilot