Privatpolitik

Privat Politik (diskretion)

Alle henvendelser og kundeinformationer behandles fortroligt, og vi sætter en stor ære i diskret at hjælpe den enkelte borger, med produkter til netop deres behov.

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på OS-365.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos OnlineShoppen365 ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for OnlineShoppen365 ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på OS-365.dk er OnlineShoppen365 ApS

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til OS-365.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos OnlineShoppen365 ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til OnlineShoppen365 ApS via e-mail info@OS-365.dk

 

 

 

facebook-domain-verification=ku8w80dlhz417p2aqu7kp7rqbbmicr