Håndkøbsmedicin

MedicinShoppen365 er en del af OnlineShoppen365.

 

Håndkøbs- medicin og lægemidler på OnlineShopen365. OnlineShoppen365 er godkendt af Lægemiddelstyrelsen til detailsalg af håndkøbslægemidler.Der gælder særlige regler for salg af håndkøbs- medicin og lægemidler og du som kunde skal derfor være ekstra opmærksom på følgende:

 

Ved accept af vores Forretningsbetingelser bekræfter du, at du ved køb af håndkøbslægemidler på OS-365.dk, er fyldt 15 år eller derovre. For at købe håndkøbslægemidler, der indeholder acetylsalicylsyre, ibuprofen og/eller paracetamol, så skal man være minimum 18 år. OnlineShoppen365 forbeholder sig retten til, på ethvert tidspunkt, at afvise kundens ordre på håndkøbslægemidler, såfremt den samlede ordreafgivelse overstiger 1 pakke pr. 24 timer af lægemidler, som i "Medicinpriser" er mærket HX (f.eks. præparater der indeholder paracetamol og ibuprofen).

 

Vores sortiment af håndkøbsmedicin udvides løbende, så finder du ikke det du søger, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os, måske kan vi hjælpe dig alligevel :-)

 

Du finder vores godkendelse til onlinesalg af håndkøbslægemidler fra sundhedsstyrelsen her.

 

Lægemiddelstyrelsen kan kontaktes via:

Lægemiddelstyrelsen

Axel Heides Gade 1

2300 København S

Tlf. 44 88 95 95

Mail: dkma@dkma.dk

 

 

Trustpilot